Timothy Hoolhorst voor PR & Communicatie

Datum: 09-08-2017

De start van het nieuwe seizoen komt steeds dichterbij en dit betekent dat de rollen binnen de club ook meer en meer ingevuld raken. Zo is er nu weer iemand bereid gevonden om het aankomende seizoen de club verder te versterken: vanaf dit seizoen, 2017-2018, zal Timothy Hoolhorst de PR en externe communicatie onder zijn hoede nemen.

“Mijn gehele jeugd- en tienerjaren heb ik in Zevenaar gewoond, maar heb ik alle jeugdelftallen bij SV Babberich doorlopen. Twee jaar geleden ben ik wegens studie gestopt bij het tweede, maar heb ik het voetbal altijd gemist. Toen ik werd gevraagd om weer te komen voetballen de SV, heb ik dit direct bevestigend beantwoord”, aldus Timothy.

Voorzitter Martijn Bouwman vult aan: “Als vereniging zijn we enorm blij met het initiatief van Timothy om deze taken op te pakken. Tijdens en na de formatie van het bestuur heeft Johnny Swaters zijn hulp aan het nieuwe bestuur aangeboden om op het gebied van PR en communicatie te ondersteunen. Daarvoor willen we hem natuurlijk van harte voor bedanken. Als toetje heeft hij daarna voor een goede overdracht naar Timothy gezorgd.
Dat Timothy in het verleden na vele rood-witte jaren bij Babberich is gestopt voor zijn studie is geheel begrijpelijk. Als hij dan zelf terugkomt en het initiatief om dit om te pakken, zegt dat voldoende over welke clubkleuren in zijn hart zitten. Hij gaat zelf proberen een plek in het eerste te veroveren, maar voor de organisatie van SV Babberich is het wellicht belangrijker dat hij de PR en de communicatie gaat verzorgen. Ik heb alle vertrouwen in Timothy en van hier uit wil ik hem daarbij veel succes wensen en vraag alle leden van de SV hem hierbij te helpen door zich te conformeren aan het communicatiebeleid van SV Babberich.

“De mensen die de communicatie kanalen afgelopen periode hebben onderhouden en daarmee de positiviteit van de club zijn blijven tonen, ben ik enorm dankbaar. Er staat daardoor al een stevige basis voor een mooi PR-beleid. Vanuit deze basis, hoop ik SV Babberich aankomend seizoen verder te kunnen ondersteunen in haar externe communicatie en er op die manier weer een levendige vereniging van te maken!”, vervolgt Timothy. Als laatste voegt hij toe “de club is van ons allemaal en wordt gedragen door iedereen, dit wil ik dan ook aankomend seizoen terug laten komen in onze communicatie.”

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5
6909 DL  BABBERICH