Start van het seizoen voor SV Babberich

Datum: 06-08-2017

Op deze stralende zondag 6 augustus is op sportpark de Buitenboom de selectie begonnen aan haar eerste trainingssessie.

Op deze stralende zondag 6 augustus is op sportpark de Buitenboom de selectie begonnen aan haar eerste trainingssessie en was het tevens het moment dat met trots COOP compact Babberich gepresenteerd werd als de nieuwe shirtssponsor. Onder leiding van trainer Rober Verbeek kwam de spelersgroep bij elkaar om te beginnen met een dubbele training, wat de aftrap was voor het aankomende seizoen.

Klik HIER voor een foto impressie...

(Klik op de eerste foto en dan verder met de pijltjestoets)

De bekende Babberichse buurtsuper Coop Compact Babberich wordt m.i.v. het nieuwe seizoen de nieuwe shirtsponsor van Babberich 1. Zowel SV Babberich als de exploitant van Coop Compact Babberich zijn zeer ingenomen met deze mooie ontwikkeling.

“Het aantal ondernemers in Babberich is de laatste decennia behoorlijk teruggelopen, maar dat wij nu over een prima supermarkt beschikken, wisten wij in Babberich al snel”, aldus Martijn Bouwman, de nieuwe voorzitter van SV Babberich. “De kwaliteit van de supermarkt werd ook alleen maar bevestigd toen Coop Compact in 2016 is uitgeroepen tot beste buurtsuper van Gelderland. Wij zijn dan ook enorm blij dat juist Coop Compact Babberich vanaf komend seizoen op onze shirts zal stralen”, vervolgt Bouwman.

Eigenaar van COOP Compact, Willie, vult aan: “Als lokale ondernemer wil je graag wat extra’s doen voor de vele klanten die mijn winkel bezoeken en zo steun ik verschillende verenigingsactiviteiten. Juist nu SV Babberich bezig is met een soort van wedergeboorte heb ik het idee opgevat om iets bijzonders te doen en ik ben er eigenlijk heel trots op dat COOP Compact Babberich de nieuwe shirtsponsor is van Babberich 1. Ik hoop oprecht dat dit er mede toe zal bijdragen dat Babberich 1 een succesvol seizoen zal kennen.”

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5
6909 DL  BABBERICH