COOP Compact Babberich steunt SV Babberich met statiegeldactie

Datum: 07-07-2017

De landelijke COOP organisatie heeft door het jaar heen statiegeldacties waarmee men steeds een goed doel steunt. De lokale ondernemer kan daarbij een doel kiezen. Juist nu SV Babberich weer een herstart heeft gemaakt, heeft Willie van den Berg van COOP Compact Babberich er spontaan voor gekozen om onze vereniging te steunen. Deze actie loopt van 1 juli t/m 30 september ’17. Bij het inleveren van de statiegeldflessen, kan de klant er namelijk voor kiezen om dat geld te doneren aan SV Babberich. Het bijzondere en mooie van deze actie is dat de COOP de opbrengst vervolgens verdubbelt. SV Babberich is natuurlijk heel blij met deze bijzondere geste en gaat ervan uit dat nog meer mensen de weg naar COOP Compact Babberich weten te vinden. Vergeet de statiegeldflessen dan natuurlijk niet mee te nemen en wel even op het juiste knopje drukken. Heel veel dank alvast.

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5
6909 DL  BABBERICH