SV Babberich 1 zoekt nog verzorg(st)er en grensrechter

Datum: 07-07-2017

Bij het nieuwe Babberich 1 is bijna alles compleet. Naast een ruime selectie (binnenkort meer daarover), heeft het elftal in de persoon van Robèr Verbeek een prima trainer gevonden. Hij wordt geassisteerd door Martijn Elsenaar. De keeperstrainingen worden verzorgd door Alex Walravens die eerder bij SV Babberich actief was maar ook een aantal seizoenen bij het Overijsselse Steenwijker Boys onder de lat stond. Niet minder belangrijk is natuurlijk de elftalleider en zowel de club, de staf en het elftal zelf zijn er zeer mee ingenomen dat Wouter Gademan die taak gaat oppakken. Wouter was eerder een aantal seizoenen elftalleider van Babberich 2.

Alles is echter nog niet compleet; een verzorg(st) en een grensrechter ontbreken op dit moment nog. Daarom doen we een oproep voor serieuze belangstellenden om zich te melden. Dat kan via een telefoontje naar Martijn Elsenaar (06-20139996) of door te mailen naar info@svbabberich.nl. Doe dat natuurlijk snel.
Babberich 1 start overigens zondag 6 augustus met de trainingen, maar daar leest u hier binnenkort ook meer over.

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5
6909 DL  BABBERICH