Babberich 35+ 1 wint eigen toernooi

Datum: 05-06-2017

Babberich 35+ 1 blijft uitstekend presteren in 2017. In de competitie werden alle wedstrijden in winst omgezet. En ook tijdens de tweede uitgave van het eigen 35+ toernooi werden alle wedstrijden gewonnen. De teller staat nu op 18 overwinningen. De  “dubbel”  prijkt in de prijzenkast op Sportpark de Buitenboom. Deelnemers aan het toernooi waren: SV Overheem 35+ 1, SV Overheem 35+ 2, SC Rijnland 35+ 1, NVC Lieksvol 35+ 1, De Voskens 35+ 1 (België), SV Babberich 35+ 1 en SV Babberich 35+ 2. Helaas ontving de organisatie op het laatst een afmelding van SC Bemmel 35+ 1. Ieder team speelde volgens loting 4 wedstrijden waarna de nummers 1 en 2 in de finale streden om de Cup zonder grote oren. Zoals al aangegeven won Babberich 35+ 1 alle wedstrijden en eindigde daarmee op plaats 1. Tegen SV Overheem 35+ 1 werd met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Dennis Gunsing. De tweede wedstrijd tegen het Belgische De Voskens werd het 2-0. Doelpuntmakers: Jo Branderhorst en Dennis Gunsing. Ook van het sterke Rijnland werd met 1-0 gewonnen. In deze tactisch slimme wedstrijd van Babberich zijde scoorde Frank Burgers het winnende doelpunt. In de laatste wedstrijd was titelverdediger NVC Lieksvol 35+ de tegenstander. In een voor het publiek zeer aantrekkelijke wedstrijd scoorde Babberich vlak voor tijd de beslissende treffer 3-2. De doelpunten werden gescoord door: Jo Branderhorst, Bert van Bindsbergen en Dennis Gunsing. In de finale was Babberich 35+ 2 de tegenstander. Ook dit jeugdige 35+ 2 team moest er aan geloven tegen het geroutineerde 35+ 1. Rustig combinerend en messcherp counterend was 35+ 1 duidelijk de bovenliggende partij. Door doelpunten van Martijn Bouwman en Jo Branderhorst kwam 35+ 1 op een 2-0 voorsprong en was de wedstrijd beslist. Even nog dacht 35+ 2 dat er nog wat te halen was na de 2-1 van Arnold Brans, maar al snel werd orde op zaken gesteld toen Dennis Gunsing na een prachtige aanval de 3-1 binnen schoot. Complimenten voor 35+ 2. Zij speelden heel leuk mee. Goed voor de toekomst. Na de wedstrijden was het nog zeer gezellig op het terras. In 2018 krijgt dit toernooi zeker een vervolg.

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5
6909 DL  BABBERICH