Elke dag van de week staan er o.a. trainers, leiders, scheidsrechters, grensrechters,  terreinmedewerkers, kantinemedewerkers en nog vele anderen klaar om ervoor te zorgen dat de vereniging goed functioneert zodat alle leden hun favoriete sport kunnen uitoefenen.

Om onze vereniging goed te laten functioneren zijn wij op zoek naar mensen die zich enkele uren  per week/maand/seizoen willen inzetten als vrijwilliger. SV Babberich/Liemers heeft voor verschillende activiteiten vrijwilligers nodig. In de diverse vacatures die hieronder staan beschreven kunt u lezen wat er van u wordt verwacht.

Clubhuismedewerkers
In de kantine kunnen we alle hulp goed gebruiken. Samen met een collega wordt u ingeroosterd en alle uurtjes helpen hierbij. Voorafgaande aan het nieuwe seizoen zal er een instructieavond worden verzorgd en vervolgens wordt er in overleg een rooster voor de kantinediensten opgesteld. Tijdens de kantinediensten draagt u zorg voor het reilen en zeilen achter de bar, zoals het verzorgen van de koffie en de verkoop van drankjes en versnaperingen.

Wedstrijd- en trainingmedewerkers
De vereniging is op zoek naar medewerkers voor de zaterdag, zondagen trainingsavonden. U bent dan o.a. verantwoordelijk voor de ontvangst van scheidsrechters en teams, verzorgen van de thee in de rust en verzorgen van de materialen voor de wedstrijden of trainingen.

Scheidsrechters, grensrechters
Voor de zaterdag en zondag worden nog scheidsrechters en grensrechters gezocht, zowel voor de pupillen en junioren op zaterdag en de senioren op zondag.

Leiders en jeugdleiders
Vanzelfsprekend begeleiden de leiders het team. Zij zijn aanwezig bij trainingen en wedstrijden en zorgen voor het opvangen van de spelers. Daarnaast zijn de leiders o.a. verantwoordelijk voor het verzorgen van het vervoer, voetbalkleding, administratie bij de wedstrijden en coördineren van diverse bijkomende activiteiten.

Jeugdcoördinator
De jeugdcoördinator geeft leiding aan het Jeugdkader en neemt deel aan de vergaderingen van het jeugdkader en vertegenwoordigd het jeugdkader in het Hoofdbestuur. Daarnaast bestaat de invulling van deze vacature o.a. uit de verantwoordelijkheid voor het opstellen van een begroting, indeling van teams in competitie, aanstellen van leiders/trainers en aanmeldingen/overschrijvingen.

Als vrijwilliger werkt u samen in een leuk team en wordt u goed ingewerkt.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of door een email te sturen naar info@svbabberich.nl

Sportvereniging Babberich/Liemers
Sportpark de Buitenboom
Beekseweg 5